Sprid ordet med en baseballkeps!

För alla som tycker om att röra på sig, vare sig det handlar om elitnivå eller motionslunken så är hälsa ett viktigt begrepp. Företag eller föreningar som vill få nya medlemmar eller kunder till sin verksamhet behöver nå dessa. Det är inte alltid så lätt att få in foten i nya sammanhang eller grupper där idrott och träning kanske inte är det som kommer i första hand. För att på ett enkelt sätt sprida information om föreningen, laget eller projektet är baseballkepsar ett riktigt bra sätt!

Det kanske låter osannolikt, men om alla medlemmar i till exempel ett fotbollslag eller alla som går på ett visst gym, bär kepsar med reklamtryck på andra platser än där de utför sin träning, ja då sprids ordet om att de här verksamheterna finns. Föräldrar kan ha kepsen på sig när de hämtar barnen på förskola eller skola och man kan ha den på sig på stan.

Om laget eller träningsgruppen deltar i större event som till exempel olika Action run-evenemang, bär man givetvis likadan klädseln och kepsen så att åskådare ser vilket företag eller förening man kommer från och vilka aktiviteter man står för.download-72

Det går givetvis också att hitta nya intresserade människor inom andra idrotter. Att bära kepsen när man tar sin motionsrunda eller när man åker inlines går utmärkt och det är tillfällen då man kan stöta på likasinnade som kan bli nyfikna. Dessa går sen hem och tar reda på mer information om vad det var för förening de såg loggan för, på kepsen som passerade i joggingspåret.

En keps är ganska oförarglig med ett mindre tryck och logga om man jämför med till exempel en stor poster eller flagga. Därför stör det heller inte om någon person skulle tycka illa vara, det är ju bara en keps. Målet är att propagera för träning och hälsa och det kan aldrig vara fel!