Kepsar med tryck – en perfekt giveaway inför sommarn!

Kepsar är de mest använda huvudbonaderna, även i Sverige där vi 6 månader om året egentligen har mössväder! Vad är det som gör dem så extremt populära? Det är inte bara att de skärmar ögonen från solen, en keps är ett statement, ett aktivt val. Antingen är man en kepsperson eller så är man det inte och är man det så tar man sina kepsar på väldigt stort allvar. Man bär inte vad som helst och man bär sina kepsar med stolthet.

Vad som dock är säkert med kepsen är att det är ett av de mest effektiva profilplaggen alla kategorier på att sprida ert varumärke. Ingen missar loggan på en keps när bäraren är ute och far. Det finns en anledning till att den dyraste reklamplatsen under sportevent är på fronten av en keps som utövarna bär under intervjuer med TV. Tänk er hur många exponeringar per dag en anställd eller någon som fått kepsen i gåva sprider – Potentiellt hundratals per dag!

Kepsar delas med fördel ut över hela året då de idag används både inne och ute, men den bästa perioden måste ändå vara strax inför sommaren. Dela ut kepsar till er personal samt till kunder som efterfrågar det. Har ni ett starkt varumärke visar folk gärna tillhörighet till er och ert företag eller förening genom att bära er keps.

keps med tryck

För att hitta en modell som passar ert företag kan en bra idé vara att gå in på en leverantörs hemsida och kolla runt bland deras utbud. Sveriges största sortiment av keps med tryck finner ni på Printoz.se. Där kan ni enkelt ställa in önskad färg, prisklass och typ av modell och leta bland många modeller.

Hur väljer man då rätt keps för er organisation? Ni vill för det första satsa på kvalité och inte dela ut en produkt som känns billig eller går sönder efter en tids användning. Delar ni istället ut en exklusiv keps i specialdesign och hög kvalité vet ni att den kommer att användas i flera år och samtidigt sprida ert varumärke under hela den tiden.

Utgå från era tänkta mottagare när ni väljer modell, vilken keps vill era bärare ha på sig? Tänk er in i deras ställe, för tar ni fram en keps som de älskar kommer ni få några trogna bärare under en lång tid. Vissa stilar går hem i olika läger, en keps funkar fint för personal inom fraktindustrin medans en funkar bättre till golfar sällskapet. Utgå från era mottagare så har ni vunnit halva slaget.