Om denna sida

Välkommen till denna sida!

Här kan man läsa en hel del om kepsar. Keps, som huvudbonad, är ett plagg som har gått upp och ner i trender genom åren. Man finner det ganska intressant att berätta lite mer om detta typ av klädesplagg då det är ett väldigt bra plagg att på ett uttrycksfullt sätt visa vad man har för stil. Det finns så pass många olika sätt att bära keps och så pass många olika typer av kepsar så att det är värt att ägna en hel sida åt detta plagg.

Framförallt handlar sidan om att berätta lite om kepsar med tryck, var man kan trycka sin keps och hur man på bästa sätt gör detta. Nuförtiden börjar kepsarna komma tillbaka lite i trend och att det finns ett större intresse av att vara unik i stilen man bär, alternativt unik i vad för typ av keps som man gillar att använda sig av. Många använder sig av samma typ av keps och vill fortsätta göra detta, vilket därmed gör keps-tryck till ett bra alternativ till att kunna vara originell.

Så var vänder man sig för att trycka sin keps eller för att köpa en keps med ett personligt val av symbol, märke eller tryck? Vilka alternativ finns det och hur kreativ kan man vara? Kan man marknadsföra sig själv genom att trycka kepsar? Är detta ett bra sätt att sprida sitt företags varumärke på? Finns det miljövänliga alternativ? Dessa frågor, bland andra, besvaras på denna sida. Trevlig läsning!