Marknadsför dig via kepsar

Det är enklare än man tror att kunna sprida sitt märke och marknadsföra sig dagligen, utan speciellt stora kostnader.

När man är ute och rör sig i vardagen är det sällan man tänker på hur mycket reklam på kläder och kepsar som man faktiskt ser. Dock är detta ett av det absolut bästa sätten att sprida sitt varumärke. Genom att trycka företagsloggan på en keps som dina anställda har på sig hela tiden syns företaget.Varför inte skicka med en keps till kunderna som väljer att anlita eller handla från just ditt företag? Du kan enkelt få ut information till eventuella kunder om att företaget finns och kanske även vad ni kan erbjuda.cap-310653_960_720

Majoriteten av människor äger någon typ av reklamkeps som ligger hemma på hatthyllan. Visst kan det vara så att man kanske inte går ut med den dagligen, men även synlig på folks hatthyllor kan du se till att ditt företagsnamn fastnar på folks näthinnor utan att man ens tänker på det. Det är självklart en god idé att se till att kepsen är snygg för övrigt, vilket bidrar till att man kanske använder den mer ofta än en keps med alldeles för skrikiga färger, eller för stort tryck.

En ytterligare stor fördel med att just använda sig av kepsar, är att det är ett betydligt billigare sätt att marknadsföra sig på än t ex reklamskyltar. En annan, mycket bra fördel, är att kepsar rör sig,inte specifikt kepsarna i sig utan personerna som bär dessa kepsar förflyttar sig och kan därför ses av fler människor än en skylt som enbart befinner sig på en och samma plats.

Genom att ge dina anställda kepsar med företagets logga kan du på ett billigt och smidigt sätt sprida din reklam till fler människor, utan att behöva betala dyra avgifter för reklamskyltar eller reklamsnuttar som ska visas på TV.